Feb 15, 2011, 7:39 PM

*** 

  Poetry » Love
842 0 2

Ела

да запалим огън…

… за да се сгреем

и да помислим.

Ела, не бъди лош –

не ме оставяй сама…

 

Знам, знам –

мъжът първо действа,

после мисли.

Последен вик - ела…

… преди да съм си загубила ума

по някой друг.

© Донка Красимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??