22 nov 2010, 15:25

* * * 

  Poesía » De amor
647 0 3

 

 

 

... ще се събудиш в някоя далечна утрин,

потънала в тъга, нетърсеща живота,

но мен не ме търси, аз няма да съм там,

едва ли би било заради нещо друго,

освен заради правото да бъда и да имаш...

 

... ще се събудиш в някоя далечна сутрин,

обляна в щастие, невярваща на своите очи,

но мен не ме търси, аз няма да съм там,

едва ли би било заради нещо друго,

освен заради правото да бъдеш и да имам...

© Енчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??