21 may 2007, 13:53

************ 

  Poesía
460 0 1
Отварям скапания браузер.

Пиша името на сайта - намирам го.

Гледам и не вярвам, чета и плача -

какви стихове,колко искрено написани.

 

Чета, не спирам, просто не мога.

Побликувам и поредния мой стих,

но на фона на титаните тука

то той е прашинка в Божието око.

 

Но каквото и да пиша - то не стига.

Колко много таланти има тука.

Чрез вашите стихове аз виждам,

аз прогледнах - сега чувствам.

 

Сега разбирам, сега ме разбират.

Тук всеки намира спокойствие.

Тук изливаме душата си!

Тук сме истински, тук сме живи!

 

Творете, творете, приятели,

не спирайте, радвайте хората.

И нека помним силата на словото.

Нека творим, нека сме щастливи.

© Benifios Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много точно казано!
    Браво, Божидар!
    Нека творим!!!
Propuestas
: ??:??