Тъй празно е наоколо!
Не виждам аз стени, врати, ъгли
и хора.
Но чувам тяхното присъствие.
Не ги познавам и не са ми важни.
Аз гледам само любовта си,
която паднала е на колене
и моли се за своето спасение.
© Вънотрая Todos los derechos reservados