Jul 26, 2016, 4:42 PM

... 

  Poetry » Love
572 1 8

Тъй празно е наоколо!

Не виждам аз стени, врати, ъгли

и хора.

Но чувам тяхното присъствие.

Не ги познавам и не са ми важни.

Аз гледам само любовта си,

която паднала е на колене

и моли се за своето спасение.

© Вънотрая All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??