10 jun 2010, 16:36

* * * 

  Poesía
383 0 1


Защо отне мечтите ми,
защо на сивота обрече дните ми?
Защо избяга от живота мой?
Защо предаде се без бой?
Нима обидих те с нещо аз -
да те викам при себе си не ми остана глас.
Нима не чуваш моя зов за любов?
Защо към мен си безчувсвен и суров?
Нима аз обичта ти не заслужавам
или трябва за нея да се унижавам.
Приеми ме в сърцето си,
пусни ме в живота си.
Не ми отнемай фантазията сладка,
която дори за мен е загадка.

© Буба Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??