2 abr 2017, 21:52

2 бучки захар и 1 кубче лед 

  Poesía
439 1 3

Преплетохме ръцете

               и позора си.

До кръв се впи

във пръстите ми възелът.

Мечтите ми ти махат от прозореца.

Мечтите ти са в раклата затворени.

 

Сварихме чай от билки

                   и от истини.

Подправих го

със всичките си думи.

Посягам, за да вкуся твоя смисъл

и чаят ти отдавна е изстинал.

© Ралица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??