Apr 2, 2017, 9:52 PM

2 бучки захар и 1 кубче лед 

  Poetry
443 1 3

Преплетохме ръцете

               и позора си.

До кръв се впи

във пръстите ми възелът.

Мечтите ми ти махат от прозореца.

Мечтите ти са в раклата затворени.

 

Сварихме чай от билки

                   и от истини.

Подправих го

със всичките си думи.

Посягам, за да вкуся твоя смисъл

и чаят ти отдавна е изстинал.

© Ралица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??