7 ene 2011, 9:56

2011 

  Poesía » Versos blancos
592 0 0

2011

 

всички кътчета 

за мен са грейнали - да вляза.

с благослова на звездите да приседна,

мирна и щастлива, смирена

с чистите молитви на децата.

намери ме в тръпните устни на вятъра,

между снажните фусти на елата,

по трите зъба на Нептун.

в ласките на вълната

и песъчинката в мислите,

в тайника на времето…

короната ми любопитно заоглежда

новия си 2011. бисер!

 

покани ме за първия валс...


Автор: Диана Янкова Павлова

© Диана Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??