2011
всички кътчета
за мен са грейнали - да вляза.
с благослова на звездите да приседна,
мирна и щастлива, смирена
с чистите молитви на децата.
намери ме в тръпните устни на вятъра,
между снажните фусти на елата,
по трите зъба на Нептун.
в ласките на вълната
и песъчинката в мислите,
в тайника на времето…
короната ми любопитно заоглежда
новия си 2011. бисер!
покани ме за първия валс...
Автор: Диана Янкова Павлова
© Диана Павлова All rights reserved.