14 dic 2009, 15:53

* * * 

  Poesía » De amor
657 0 7

Небето заплака...

ледени сълзи зарони.

Нежни кристали

покриха косите ù.

Това бе единственият начин

да я докосне...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??