Dec 14, 2009, 3:53 PM

* * * 

  Poetry » Love
656 0 7

Небето заплака...

ледени сълзи зарони.

Нежни кристали

покриха косите ù.

Това бе единственият начин

да я докосне...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??