Една жена
в дъжда вървеше
и със стъпки плахи
сълзите на небето
заобикаляше.
И пътят някак просветляваше
от добротата ù,
дискретно премълчавана.
Какво от туй,
че пусто бе на улицата?
В чадъра
своите криле откриваше.
© Татяна Александрова Todos los derechos reservados