10 jun 2007, 18:30  

24 думи 

  Poesía » Filosófica
1125 0 4


24 думи

Свалки, Жалки, Мярка.
Думи, Джин, Залъгалка.
Вино, Очи, Ключалка.
Комшии, Вятър, Попарка.

Тога, Свидетел, Кожа.
Мамата, Кокала, Ножа!
Приятел, Нужда, Непознат.
Вълк, Дебел, Врат...

23 октомври 2001, Ломбо Есте, Ангола

© Симеон Дончев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??