Jun 10, 2007, 6:30 PM  

24 думи 

  Poetry » Phylosophy
1106 0 4


24 думи

Свалки, Жалки, Мярка.
Думи, Джин, Залъгалка.
Вино, Очи, Ключалка.
Комшии, Вятър, Попарка.

Тога, Свидетел, Кожа.
Мамата, Кокала, Ножа!
Приятел, Нужда, Непознат.
Вълк, Дебел, Врат...

23 октомври 2001, Ломбо Есте, Ангола

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??