8 ago 2013, 17:55

25-ти кадър 

  Poesía » Otra
438 0 6

 

 

 

                        25-ТИ КАДЪР

 

                        24 унили кадъра.

                        Господи, нима съм Аз?

                        25-ият - едно момиче

                        слънчево

                        усмихва се

                        в профил и анфас.

 

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??