Aug 8, 2013, 5:55 PM

25-ти кадър 

  Poetry » Other
437 0 6

 

 

 

                        25-ТИ КАДЪР

 

                        24 унили кадъра.

                        Господи, нима съм Аз?

                        25-ият - едно момиче

                        слънчево

                        усмихва се

                        в профил и анфас.

 

 

 

 

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??