8.08.2013 г., 17:55 ч.

25-ти кадър 

  Поезия » Друга
436 0 6

 

 

 

                        25-ТИ КАДЪР

 

                        24 унили кадъра.

                        Господи, нима съм Аз?

                        25-ият - едно момиче

                        слънчево

                        усмихва се

                        в профил и анфас.

 

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??