25 dic 2009, 14:54

* * * 

  Poesía » De amor
680 0 0

Извинявай, че те сънувам!

Не исках така да стане.

Извинявай, че те ревнувам!

Знам, че нямам право.

 

Но тази сила ме пленява,

а нежността ме омагьосва.

И защо се извинявам - ти си виновен,

че ме погледна и ме докосна!

 

Ще се удавя във вино,

ще се заровя във пепел,

ще спра да мечтая в синьо,

ще излъжа сърцето.

 

А ти спи спокойно,

прегръщай децата.

Мен пак след пороя

ме преражда дъгата.

© Янко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??