Извинявай, че те сънувам!
Не исках така да стане.
Извинявай, че те ревнувам!
Знам, че нямам право.
Но тази сила ме пленява,
а нежността ме омагьосва.
И защо се извинявам - ти си виновен,
че ме погледна и ме докосна!
Ще се удавя във вино,
ще се заровя във пепел,
ще спра да мечтая в синьо,
ще излъжа сърцето.
А ти спи спокойно,
прегръщай децата.
Мен пак след пороя
ме преражда дъгата.
© Янко All rights reserved.