24 feb 2009, 17:21

* * * 

  Poesía » Formas orientales
445 0 1

Пчелно жужене

слънчогледовата сцена

посипана с прашец от космоса - зачева

+      +      +

Филтрирам с очи

димното ежедневие

катранът на зениците ражда нов ангел

+    +    +

Сняг по дървото

недокоснал е земята

клони във спиците на гравитацията

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??