24.02.2009 г., 17:21 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
441 0 1

Пчелно жужене

слънчогледовата сцена

посипана с прашец от космоса - зачева

+      +      +

Филтрирам с очи

димното ежедневие

катранът на зениците ражда нов ангел

+    +    +

Сняг по дървото

недокоснал е земята

клони във спиците на гравитацията

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??