17 dic 2008, 8:58

* * * 

  Poesía » Formas orientales
435 0 2
След първия сняг
шосето се усмихна
със запълнени кариеси.

+   +   +

Зима.
Врабчетата посивяват
от изкълваните сажди и сняг.

+  +  +

Давам на врабчето трохи,
от студените ми пръсти
то се разкиха.

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??