17.12.2008 г., 8:58 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
429 0 2
След първия сняг
шосето се усмихна
със запълнени кариеси.

+   +   +

Зима.
Врабчетата посивяват
от изкълваните сажди и сняг.

+  +  +

Давам на врабчето трохи,
от студените ми пръсти
то се разкиха.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??