13 jun 2010, 21:13

* * * 

  Poesía
392 0 0

Застанала тиха, безмълвна,

леко провесвам коси над реката.

Очите ми право се вглеждат,

себе си искам да видя сега.

 

Но уви, не бях аз онази, предишната -

усмихната, с радост в душа.

Стоеше на нейното място, в сиво облечена,

застаряваща дама с цигара в уста.

 

© Екатерина Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??