20 feb 2013, 19:26

  Poesía » De amor
639 0 0

От теб болка никому позната аз получих,
душата ми да бленува спря и
щастието отлетя!
Остана само меланж от болка и милувки,
остана само прах от сладките целувки.
Сега научи ме да забравя,
отново в света пред любовта пак да се изправя !

© Гадна Твар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??