25 feb 2020, 6:48

В гората 

  Poesía » Del paisaje
703 1 4

Ромол тих на бистър ручей,

буков лист зелен трепти.

Славей вае песен звучна,

габър млад напет шуми.

 

Жълъд пада, съчка пуква,

сойка крясва, бухал бухва.

Вятър лъхва, извор руква,

горски шепот леко глъхва.

 

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??