25 февр. 2020 г., 06:48

В гората 

  Поэзия » Пейзажная
701 1 4

Ромол тих на бистър ручей,

буков лист зелен трепти.

Славей вае песен звучна,

габър млад напет шуми.

 

Жълъд пада, съчка пуква,

сойка крясва, бухал бухва.

Вятър лъхва, извор руква,

горски шепот леко глъхва.

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??