24 feb 2015, 22:03

* * * 

  Poesía » Formas orientales
758 0 3


След галещия допир на плътта

душите търсят извора небесен –

с тях литва върху ангелски крила

вълшебен стих от Яворова песен!

 

Гърдите ти отронват нежен стон –

той тихо между устните замира...

Сърцето го улавя – камертон

за чувствата, които не умират!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??