Feb 24, 2015, 10:03 PM

* * * 

  Poetry » East forms
492 0 3


След галещия допир на плътта

душите търсят извора небесен –

с тях литва върху ангелски крила

вълшебен стих от Яворова песен!

 

Гърдите ти отронват нежен стон –

той тихо между устните замира...

Сърцето го улавя – камертон

за чувствата, които не умират!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??