24.02.2015 г., 22:03 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
757 0 3


След галещия допир на плътта

душите търсят извора небесен –

с тях литва върху ангелски крила

вълшебен стих от Яворова песен!

 

Гърдите ти отронват нежен стон –

той тихо между устните замира...

Сърцето го улавя – камертон

за чувствата, които не умират!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??