10 mar 2016, 23:03

29 февруари или Дата ли е обичта 

  Poesía
383 0 2

Веднъж на четири години
се появява този ден.
Не зная има ли причини.
Добре, че днес не съм роден.

 

Не ми помага и не пречи,
наличноста на тази дата.
Отпуската - с ден далече,
а тя за мен е нещо свято.

 

Ще изтърпя аз, часовете,
незнайно спуснати защо.
Навярно са, за да усетя,
с едно повече добро.

 

А може чудо да се случи?
Как обожавам чудеса!
Търпението не научих,
но този ден, ще потърпя.

 

Внимателни бъдете всички,
сред нас са всъщност чудесата.
Нужно е да се обичаме,
а обичта не ни е дата.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??