24 feb 2018, 0:37

*** 

  Poesía » Verso libre
318 3 5

Предчувствам
коронясването на дърветата,
а от горещниците  във очите ти
роклята ми е внезапно 
запалима. 
Ако протегна длан
и разкопчая
гръдния ти кош, 
погледни ме
с отворено сърце!

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??