24.02.2018 г., 0:37 ч.

*** 

  Поезия » Свободен стих
317 3 5

Предчувствам
коронясването на дърветата,
а от горещниците  във очите ти
роклята ми е внезапно 
запалима. 
Ако протегна длан
и разкопчая
гръдния ти кош, 
погледни ме
с отворено сърце!

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??