21 ene 2009, 13:57

... 

  Poesía » De amor
496 0 1

Ще бъда твоето слънце след дъжд,

с топла усмивка ще разтопя леда в сърцето ти.

Затвори очи и ела с мен

в моя свят на мечти, където любовта е свободна.

Хвани ме за ръка, нека избягаме

от този побъркан свят, в който живеем.

Днес усетих топлата ти прегръдка

и отново почувствах, че живея.

Ти промени живота ми

и знам, че никога няма да се чувствам така отново.

© Даниела Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??