Ще бъда твоето слънце след дъжд,
с топла усмивка ще разтопя леда в сърцето ти.
Затвори очи и ела с мен
в моя свят на мечти, където любовта е свободна.
Хвани ме за ръка, нека избягаме
от този побъркан свят, в който живеем.
Днес усетих топлата ти прегръдка
и отново почувствах, че живея.
Ти промени живота ми
и знам, че никога няма да се чувствам така отново.
© Даниела Попова All rights reserved.