21.01.2009 г., 13:57 ч.

... 

  Поезия » Любовна
484 0 1

Ще бъда твоето слънце след дъжд,

с топла усмивка ще разтопя леда в сърцето ти.

Затвори очи и ела с мен

в моя свят на мечти, където любовта е свободна.

Хвани ме за ръка, нека избягаме

от този побъркан свят, в който живеем.

Днес усетих топлата ти прегръдка

и отново почувствах, че живея.

Ти промени живота ми

и знам, че никога няма да се чувствам така отново.

© Даниела Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??