"2л., eд.ч."
Къде отиде радостта
да бъдеш просто жив?
Залиташ по ръба
и гледаш тъпо.
Има и по-зле,
смъртта ги рита.
Добре ще да е
при теб да дойдат нови сили.
Болестта прочиства,
нови сили за нечистите.
Ще яздиш пресни пак рога,
честита дрога, брат!
октомври 15 2008
софия
© Братан Todos los derechos reservados