15.10.2008 г., 18:30 ч.

2л., ед.ч. 

  Поезия » Бели стихове
525 0 1
 

"2л., eд.ч."

 

Къде отиде радостта

да бъдеш просто жив?

Залиташ по ръба

и гледаш тъпо.

 

Има и по-зле,

смъртта ги рита.

Добре ще да е

при теб да дойдат нови сили.

 

Болестта прочиства,

нови сили за нечистите.

Ще яздиш пресни пак рога,

честита дрога, брат!

 

октомври 15 2008

софия

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??