Пътешествие
през чувства
и усещания
в действителност
различна и странна,
полъх от незнайна
друга вселена,
която идва тихо
и превзема душите.
Тя носи щастие и ужас,
нов свят и друга
същност.
Но е само сън.
© Камен Todos los derechos reservados