24 апр. 2015 г., 16:04

  Поэзия
343 0 0

Пътешествие

през чувства

и усещания

в действителност

различна и странна,

полъх от незнайна

друга вселена,

която идва тихо

и превзема душите.

Тя носи щастие и ужас,

нов свят и друга

същност.

Но е само сън.

© Камен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??