Когато тебе вече те няма
безмислица е всичко! И суета!
Усилията на новата любов – измама,
неможеща да отмъсти за верността.
Нищо вече не радва душата.
Сега, когато съм с излъгано сърце.
Сега, когато ненужна е и светлината,
неносеща ми образа на твоето лице.
Безмислица е всичко в гордоста.
Признанието на новата любов – измама,
невръщаща опиянението от взаимноста,
защото втора като тебе няма!!
© Севдалин берберов Todos los derechos reservados
Сладка поредица. Дели се само на себе си.