28 ene 2011, 16:26

& & & 

  Poesía » De amor
775 0 4

Не докосвай мечтата с ръка,

остави я да те води нагоре.

Нека грее над теб кат звезда -

недостижимото е винаги порив.

Не мечтай да узнаеш мига,

остави го да дойде внезапно.

Да премине през теб кат искра,

за да пламне безпаметен огън.

Да изпълни очите със страст.

Зажадняла устата да трепва.

Ръцете, в миг на екстаз,

да рисуват безумен колаж.

© Даниела Цековска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??