28 янв. 2011 г., 16:26

& & & 

  Поэзия » Любовная
778 0 4

Не докосвай мечтата с ръка,

остави я да те води нагоре.

Нека грее над теб кат звезда -

недостижимото е винаги порив.

Не мечтай да узнаеш мига,

остави го да дойде внезапно.

Да премине през теб кат искра,

за да пламне безпаметен огън.

Да изпълни очите със страст.

Зажадняла устата да трепва.

Ръцете, в миг на екстаз,

да рисуват безумен колаж.

© Даниела Цековска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??