Събрали в ръцете си
нежност,
разтваряме пръсти
и милост изтича.
Насълзени от радост,
очите
забравят мечтите си
и тихо се взират в
луната.
Звездите преливат
съня ни и блеснали
шепнат,
да бъдем.
© Атанас Ганев Todos los derechos reservados