Aug 4, 2009, 5:34 PM

* * * 

  Poetry » Other
966 0 10

 

  

                                                                     Събрали в ръцете си

                                                                     нежност,

                                                                     разтваряме пръсти

                                                                     и милост изтича.

                                                                     Насълзени от радост,

                                                                     очите

                                                                     забравят мечтите си

                                                                     и тихо се взират в

                                                                     луната.

                                                                     Звездите преливат

                                                                     съня ни и блеснали

                                                                     шепнат,

                                                                     да бъдем.

 

 

 

 

© Атанас Ганев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??