4.08.2009 г., 17:34 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
962 0 10

 

  

                                                                     Събрали в ръцете си

                                                                     нежност,

                                                                     разтваряме пръсти

                                                                     и милост изтича.

                                                                     Насълзени от радост,

                                                                     очите

                                                                     забравят мечтите си

                                                                     и тихо се взират в

                                                                     луната.

                                                                     Звездите преливат

                                                                     съня ни и блеснали

                                                                     шепнат,

                                                                     да бъдем.

 

 

 

 

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??