11 mar 2009, 1:37

* * * 

  Poesía
376 0 0

Коленичила пред щастието, жадна
душата ми - уморена, бледа, хладна.
Разтварям погледа си помъглен

към нови мисли, страсти устремен.
Протягам притворени очи
към лекия лъч приглушена светлина.
Тихо, тихо,нищо не прошепва, задавено сърце мълчи.
Изплъзват се от устните ми думи,
думи - беззвучни, мънички листа
безмълвни, глухи, изморени -
листи се сипят в тъмна празнота.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??