6 ene 2010, 21:36

*** 

  Poesía » Versos blancos
430 0 2

 

 

Тъй хладно и зелено е,

тъй близко по душа

да падам нощем в ниското

на твойте небеса.

Тъй морно и усойно е,

тъй истинско в леса

да пия нощем в бистрея

на твоята роса.

Красива и зелена си,

обичана жена!

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??