Jan 6, 2010, 9:36 PM

*** 

  Poetry » White poetry
420 0 2

 

 

Тъй хладно и зелено е,

тъй близко по душа

да падам нощем в ниското

на твойте небеса.

Тъй морно и усойно е,

тъй истинско в леса

да пия нощем в бистрея

на твоята роса.

Красива и зелена си,

обичана жена!

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??